За нас

За нас

„Булгарпластик” ЕООД

Производство на технически пластмасови изделия

„Булгарпластик” ЕООД е създадена през 1992г. с предмет на дейност : производство на технически пластмасови изделия. Материално–техническата база включва едно производствено звено, намиращо се в гр. Гурково.

Фирмата е сертифицирана през 2002 г. по международния стандарт ISO 9001:2008, по късно преминава към версия ISO 9001:2015, ръководи се от мисията да превърне клиентите си в свои партньори, като им предостави винаги продукти и услуги с високо качество , които да задоволяват трайно техните изисквания и потребности . Постигнатите успехи и завоюваните пазари се дължат на упорита работа, гъвкаво отношение,поддържане и непрекъснато разширяване пазарните си позиции. 

Булгарпластик ЕООД, повече от 30 години се развива и утвърждава в производство си . Основната и най-силна страна е производството на уплътнителни пръстени за хидравлично-зъбни помпи.

Автомобилна промишленост

20 вида защитни пръстени за хидравлични помпи, за ниско и високо налягане от 1-ва до 5-та група.

Текстилната промишленост

Различни видове шпули, макари и др.

Строителна индустрия

Иновативна система за нивелация (нивелиране) на плочки, която се използва за елиминиране на разликите в нивата между плочките.

90% от произведената продукция индиректно се изнася на външния пазар, като част от изделията са патентовани за целия Европейски съюз. За изработката на тези детайли се използват следните материали: полистирол /PS/, полипропилен /PP/, полиамид /PA/, доставени от реномираните фирми DuPount, ARKEMA и др. В продължение на години фирмата инвестира в закупуването на машини и в момента притежава шприц автомати ARBURG .

Фирмата предлага възможност за изработване на инструментална екипировка, за шприцване на технически изделия от различни видове материали по модел на клиента.

През 2016 г инвестира в нови машини ЛАЗЕР и ФРЕЗА ,като предоставя на клиента ,разнообразни услуги за рязане и гравиране на пластмаси/PVC, плексигласи, еталбонд и др/ .